Loading Events

« All Events

Klimakteriehjälpen

Du kan delta på distans.

Vill du göra övergångsåldern till den bästa och mest intressante tiden i ditt liv?
Vill landa i dig själv och verkligen gör det du behöver för att må bra?
Vill du förstå vad som händer i din kropp i klimakteriet?

Det finns mycket som du själv kan göra för att må bra och känna dig stabil i klimakteriet. Kom på denna exklusiva workshop som är speciellt framtagen för dig som är kvinna mitt i livet och börjar känna att hormonerna och kroppen förändras.

Vi gör ett pass med HormonyYoga och tekniker för att balansera och vitalisera kropp, hormoner, sinne och känslor. HormonyYoga är ett självläkningsverktyg som hjälper dig att minska stressen på alla plan och att nå balans på djupet. Yogan och andningen ger återhämtning och självkännedom så att du kan börja ta hand om dig själv och göra det du behöver för att må bra i ditt liv.

När vi landat i kroppen och “äggstockarna dansar salsa i bäckenet” så pratar vi mer om vad vi kan göra för att må bra under denna tid av förändring och stora möjligheter. Vi talar om kost, näring, livsstil, tankar och känslor.

Det är nu som du kan må som bäst och bli den bästa versionen av dig själv och njuta av livet!
I workshopen ingår också kursmaterial i form av ett kompendium digitalt. Workshopen filmas (endast läraren) och en länk till filmen skickas ut efteråt så att du kan träna hemma och se kursen igen närhelst du önskar under en hel månad efter kursen.

Kursinnehåll:
• HormonyYoga balans och vitalitet
• Övergångsåldern en tid med stora möjligheter
• Kost för som stödjer och läker kroppen
• Livsstilsfrågor
• Klimakteriesymtom och besvär
• Inkontinens

Lärare: Ellen Engvall

Välkommen att inspireras!

Röster om denna kurs:

“Ett bra upplägg, bra förklarat, att man inte behöver göra hela passet när inte tid finns utan vad som är viktigast när inte tid finns mycket bra. Då minimerar man stressen för man hinner inte alltid även om ambitionen är det men den skapar också ibland stress. För detta är viktigt, ingen annan en själv kan ta hand om ens egen hälsa. Jätte bra att gårdagens pass finns inspelat så att man har möjlig att åter ta del av det”.

“Jag tyckte väldigt mycket om passet, framförallt att du gav tid för andningsövningarna, något jag upplever många kortar ner alldeles för mycket. Själv kom jag djupt ner i mig själv under djupandningen och som jag sedan kunde behålla under passet. Du har en behaglig röst att lyssna på och ger tydliga instruktioner. Kompendiet är informativt och trevligt utformat. Lättläst. I teorin tog du upp det som känns relevant utifrån temat och kurslängden och kryddade med dina egna erfarenheter. Bra att vi kunde ha en dialog med dig trots digital kurs. Flera matnyttiga tips att ta med in i min egen vardag och att dela med mig av. Jag upplever dig som lugn, saklig och med mycket kunskap i ämnet. Tack för en bra kurs”.
“Det var en mycket skön, inspirerande och lärorik söndagseftermiddag:-) 

Tacksam för din guidning och så glad att jag investerade denna tid i mig själv.
Yogan gav mig otroligt mycket. Jag behöver verkligen ge mig själv tid att göra rörelser medvetet och flera gånger, så detta pass var verkligen jätteskönt för mig. Mycket “stress” försvann… och effekten kändes nästan ännu tydligare i morse! Det är ju så häftigt!
Kompendiet med detaljer och förklaringar är jättevärdefullt, så kan jag gå tillbaka och kolla vad var det vi gjorde och pratade om. Än mer värdefullt är inspelningen av yogapasset så jag kan göra det om igen med din lugna och trygga guidning”.

Boka via kontaktformuläret med den gröna knappen.

Details

Date:
27 March, 2021
Time:
09:00 - 12:00
Cost:
490kr
Event Category:

Venue

Distans
Sverige

Organizer

Ellen Engvall
Phone:
+46707288282
Email:
ellen@hormonyyoga.org
Website:
www.hormonyyoga.org

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Klimakteriehjälpen-distans
490.00 kr
Unlimited

Reviews from students

Top class Medical yoga teacher trainings

HormonyYoga offers the market´s leading teacher training programmes within Hormonyoga and Pregnancy yoga with a focus on women’s health and pregnancy. These revolutionary yoga teaching trainings are developed for yoga teachers who want to start working within these fields.

The demand for both Hormonyoga and Prenatal yoga is huge today, and women’s health is a subject that we truly need to prioritize in society today as stress, burnout and mental health issues are rising.