Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Detox och Livsglädje

Du kan delta på distans.

Vill du börja året på bästa sätt?
Med ett klart sinne och en lättare kropp?
Och rikta din intention på ett mer avslappnat och glädjefyllt år?

Då är detta en kurs för dig som ger dig kunskap om och erfarenhet i hur du kan rensa din kropp och ditt sinne och balansera dina hormoner och känslor. Kunskap som kan hjälpa dig att leva ditt liv på bästa sätt som just du vill och behöver. Verktyg som hjälper dig att styra riktningen mot ett renare, lättare och mer inspirerande liv.

Dagen är fylld av yoga och teori om mat, livsstil och vilka områden man kan se över och detoxa för att kunna leva ett bättre och mer tillfredsställande liv. Du behöver inga förkunskaper och nya likväl vana yogis är välkomna.

Vi gör två olika pass med HormonyYoga och tekniker för att balansera och vitalisera kropp, hormoner, sinne och känslor. HormonyYoga är ett självläkningsverktyg som hjälper dig att minska stressen på alla plan och att nå balans på djupet. Yogan och andningen ger återhämtning och självkännedom så att du kan börja ta hand om dig själv och göra det du behöver för att må bra i ditt liv.

I workshopen ingår också kursmaterial i form av ett kompendium digitalt. Workshopen filmas (endast läraren) och en länk till filmen skickas ut efteråt så att du kan träna hemma och se kursen igen närhelst du önskar under en hel månad efter kursen.

Kursinnehåll:
– HormonyYoga för Detox
– HormonyYoga för livsglädje
– Andningens magi
– Vad kan man äta för ett lättare liv
– Vad kan man göra för att skapa livsglädje
– Hur planerar man en detox
– Vilka områden är bra detoxa
– Hormonell balans

Lärare: Ellen Engvall

Välkommen att inspireras!

Boka via kontaktformuläret med den gröna knappen.

Detaljer

Datum:
17 januari, 2021
Tid:
09:00 - 16:00
Pris:
890kr
Evenemang Kategori:

Plats

Distans
Sverige

Arrangör

Ellen Engvall
Telefon:
+46707288282
E-post:
ellen@hormonyyoga.org
Webbplats:
www.hormonyyoga.org

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Detox och Livsglädje-distans
890.00 kr
Obegränsat

Varma ord från Elever

Medicinsk yogalärarutbildning

HormonyYoga erbjuder marknadens ledande utbildningar inom hormonyoga och gravidyoga. Medicinsk yogalärarutbildning med fokus på kvinnohälsa och graviditet. Dessa yogalärarutbildningar är för dig som är yogalärare och vill jobba inom dessa områden. Efterfrågan på både hormonyoga och gravidyoga är stor, och kvinnohälsa är något som behöver prioriteras i samhället då stress, utbrändhet och den psykiska ohälsan ökar.

Du som vill jobba med detta kan komma på utbildning i Hormonyoga och gravidyoga. Yogalärarutbildningarna är framtagna av Ellen Engvall som är Barnmorska, Mediyogaterapeut och lärare.