Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Exklusiv yogaklass för hormonbalans Drop-in plats

Du kan delta på plats eller på distans

Här får du chans att träna ett härligt hormonbalanspass i hela 2 h.

Vi börjar passet med att träna djupt balanserande andning följt av sköna yogaövningar som aktiverar och balanserar binjurar, äggstockar, sköldkörtel och hypofys. Det blir guidad djupavslappningen till tonerna av den underbart vibrerande gong-gongen. Passet avslutas med en skön meditation som balanserar kroppen, känslorna och sinnet. Ren och skär återhämtning för ökad livskraft och livslust.

För alla åldrar, nya såväl vana yogisnis är välkomna!

I yogaklassen ingår också yogapasset digitalt. Yogaklassen filmas (endast läraren) och en länk till filmen skickas ut efteråt så att du kan träna hemma närhelst du önskar under en hel månad efter klassen. Vi gör olika pass med HormonyYoga varje tillfälle.

Lärare: Ellen Engvall

Välkommen!

Boka via kontaktformuläret med den gröna knappen

Detaljer

Datum:
16 januari, 2021
Tid:
09:00 - 11:00
Pris:
200kr – 250kr
Evenemang Kategori:

Plats

yogaNu och Distans
Finntorpsvägen 5A
Nacka, 13146 Sverige
Telefon:
+46707288282
Webbplats:
www.hormonyyoga.org

Arrangör

Ellen Engvall
Telefon:
+46707288282
E-post:
ellen@hormonyyoga.org
Webbplats:
www.hormonyyoga.org

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Exklusiv yogaklass för hormonbalans Drop-in 16/1
250.00 kr
Obegränsat
Exklusiv yogaklass för hormonbalans Drop-in 16/1 Distans
200.00 kr
Obegränsat

Varma ord från Elever

Medicinsk yogalärarutbildning

HormonyYoga erbjuder marknadens ledande utbildningar inom hormonyoga och gravidyoga. Medicinsk yogalärarutbildning med fokus på kvinnohälsa och graviditet. Dessa yogalärarutbildningar är för dig som är yogalärare och vill jobba inom dessa områden. Efterfrågan på både hormonyoga och gravidyoga är stor, och kvinnohälsa är något som behöver prioriteras i samhället då stress, utbrändhet och den psykiska ohälsan ökar.

Du som vill jobba med detta kan komma på utbildning i Hormonyoga och gravidyoga. Yogalärarutbildningarna är framtagna av Ellen Engvall som är Barnmorska, Mediyogaterapeut och lärare.