Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Exklusiv yogaklass för Hormonbalans 6/6

Du kan delta på plats eller via Zoom.

Här får du chans att träna ett härligt hormonbalanspass!

Vi börjar passet med att träna djupt balanserande andning följt av sköna yogaövningar som alla kan göra med Mediyoga som bas. Djupavslappning till tonerna av den underbart vibrerande gong- gongen. Vi avslutar passet med en skön meditation som balanserar hjärnan, hormonerna och hela kroppen.

Ren och skär återhämtning för ökad livskraft och glädje.
För alla åldrar, vana eller ovana yogisnis!

Du som gått vårens 4 lördagar är välkommen att delta utan kostnad. Övriga 150 kr live eller online via zoom på utsatt tid eller som länk efteråt.

Detaljer

Datum:
juni 6
Tid:
09:00 - 10:30
Pris:
150kr
Evenemang Kategori:

Plats

YogaNu
Finntorpsvägen 5A
Nacka, 13146 Sverige
Telefon:
+46707288282
Webbplats:
www.hormonyyoga.org

Arrangör

Ellen Engvall
Telefon:
+46707288282
E-post:
ellen@hormonyyoga.org
Webbplats:
www.hormonyyoga.org

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Varma ord från Elever

Medicinsk yogalärarutbildning

HormonyYoga erbjuder marknadens ledande utbildningar inom hormonyoga och gravidyoga. Medicinsk yogalärarutbildning med fokus på kvinnohälsa och graviditet. Dessa yogalärarutbildningar är för dig som är yogalärare och vill jobba inom dessa områden. Efterfrågan på både hormonyoga och gravidyoga är stor, och kvinnohälsa är något som behöver prioriteras i samhället då stress, utbrändhet och den psykiska ohälsan ökar.

Du som vill jobba med detta kan komma på utbildning i Hormonyoga och gravidyoga. Yogalärarutbildningarna är framtagna av Ellen Engvall som är Barnmorska, Mediyogaterapeut och lärare.