Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

HormonyYoga för Detox och Livsglädje

Du kan delta på plats eller via Zoom

Vill du på bästa sätt stärka dig efter en vår i virusets tecken?
Med ett klart sinne och en starkare och lättare kropp?
Och rikta din intention på ett mer avslappnat och lyckligt liv?

Detta är en heldags workshop som hjälper dig att rensa din kropp och ditt sinne samt balansera dina hormoner och känslor. Kursens mål och för vem: För dig som vill leva ditt liv på bästa sätt och att styra riktningen mot ett renare, lättare och mer glädjefyllt liv.

Vi lär oss yoga och meditationstekniker för att balansera kropp, hormoner, sinne och känslor. Vi har teori och diskussioner om mat, livsstil och hur man kan leva ett bättre och mer tillfredsställande liv. Allt du behöver för att det ska bli ett bra, bättre eller det bästa året någonsin.

Både erfarna och nya yogis är välkomna! På den här 1-dagskursen blandar vi yoga och teori.

Inkluderat i kursavgiften: Du får yogaklasserna på en videoinspelning för att enkelt kunna fortsätta öva hemma. Du kommer också att få ett kurshäfte digitalt med teorin att ta med hem för att enklare kunna planera och fortsätta din detox.

Lärare: Ellen Engvall är legitimerad barnmorska samt lärare och terapeut i medicinsk yoga, gravidyoga samt utbildad i hormonyoga för Dinah Rodrigues. Ellen är en av Sveriges mest erfarna yogalärare inom hormoner, detox, stresshantering och hjälper människor att blomma livet igenom.

Detaljer

Datum:
juni 5
Tid:
09:30 - 15:30
Evenemang Kategori:
Webbplats:
https://yogamana.se/workshops/yoga-for-detox-och-livsgladje-fre-5-juni-kl-09-30-15-30/

Plats

YogaMana
Danderydsgatan 2
Stockholm, 114 26 Sverige

Arrangör

YogaMana
E-post:
info@yogamana.se
Webbplats:
www.yogamana.se

Varma ord från Elever

Medicinsk yogalärarutbildning

HormonyYoga erbjuder marknadens ledande utbildningar inom hormonyoga och gravidyoga. Medicinsk yogalärarutbildning med fokus på kvinnohälsa och graviditet. Dessa yogalärarutbildningar är för dig som är yogalärare och vill jobba inom dessa områden. Efterfrågan på både hormonyoga och gravidyoga är stor, och kvinnohälsa är något som behöver prioriteras i samhället då stress, utbrändhet och den psykiska ohälsan ökar.

Du som vill jobba med detta kan komma på utbildning i Hormonyoga och gravidyoga. Yogalärarutbildningarna är framtagna av Ellen Engvall som är Barnmorska, Mediyogaterapeut och lärare.