Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Klimakteriehjälpen

Du kan delta på plats eller på distans.

Vill du göra övergångsåldern till den bästa och mest intressante tiden i ditt liv?
Vill landa i dig själv och verkligen gör det du behöver för att må bra?
Vill du förstå vad som händer i din kropp i klimakteriet?

Det finns mycket som du själv kan göra för att må bra och känna dig stabil i klimakteriet. Kom på denna exklusiva workshop som är speciellt framtagen för dig som är kvinna mitt i livet och börjar känna att hormonerna och kroppen förändras.

Vi gör ett pass med HormonyYoga och tekniker för att balansera och vitalisera kropp, hormoner, sinne och känslor. HormonyYoga är ett självläkningsverktyg som hjälper dig att minska stressen på alla plan och att nå balans på djupet. Yogan och andningen ger återhämtning och självkännedom så att du kan börja ta hand om dig själv och göra det du behöver för att må bra i ditt liv.

När vi landat i kroppen och “äggstockarna dansar salsa i bäckenet” så pratar vi mer om vad vi kan göra för att må bra under denna tid av förändring och stora möjligheter. Vi talar om kost, näring, livsstil, tankar och känslor.

Det är nu som du kan må som bäst och bli den bästa versionen av dig själv och njuta av livet!
I workshopen ingår också kursmaterial i form av ett kompendium digitalt. Workshopen filmas (endast läraren) och en länk till filmen skickas ut efteråt så att du kan träna hemma och se kursen igen närhelst du önskar under en hel månad efter kursen.

Kursinnehåll:
• HormonyYoga balans och vitalitet
• Övergångsåldern en tid med stora möjligheter
• Kost för som stödjer och läker kroppen
• Livsstilsfrågor
• Klimakteriesymtom och besvär
• Inkontinens

Lärare: Ellen Engvall

Välkommen att inspireras!

Boka via kontaktformuläret med den gröna knappen.

Detaljer

Datum:
19 mars, 2021
Tid:
13:00 - 16:00
Pris:
450kr – 550kr
Evenemang Kategori:

Plats

YogaNu och Distans
Finntorpsvägen 5A
Nacka, 13146 Sverige
Telefon:
+46707288282
Webbplats:
www.hormonyyoga.org

Arrangör

Ellen Engvall
Telefon:
+46707288282
E-post:
ellen@hormonyyoga.org
Webbplats:
www.hormonyyoga.org

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Klimakteriehjälpen
550.00 kr
12 Tillgängliga
Klimakteriehjälpen-distans
450.00 kr
Obegränsat

Varma ord från Elever

Medicinsk yogalärarutbildning

HormonyYoga erbjuder marknadens ledande utbildningar inom hormonyoga och gravidyoga. Medicinsk yogalärarutbildning med fokus på kvinnohälsa och graviditet. Dessa yogalärarutbildningar är för dig som är yogalärare och vill jobba inom dessa områden. Efterfrågan på både hormonyoga och gravidyoga är stor, och kvinnohälsa är något som behöver prioriteras i samhället då stress, utbrändhet och den psykiska ohälsan ökar.

Du som vill jobba med detta kan komma på utbildning i Hormonyoga och gravidyoga. Yogalärarutbildningarna är framtagna av Ellen Engvall som är Barnmorska, Mediyogaterapeut och lärare.