Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Strålande kvinna hela hösten med Ellen och Hanne

Du kan delta på plats eller via Zoom.

Här får du chansen att hålla balansen och må bra hela hösten!

Torsdagar kl 16:45-18:00. 10 ggr under hösten. Start 24/9, uppehåll v 44. Sista tillfället 3/12.

Välkomna tjejer, tanter och gummor. Detta är yogan som vi kvinnor behöver ända från tonåren och under resten av livet för att skapa hormonbalans.

Våra hormoner spelar oss spratt på olika sätt under livets olika faser, är det inte PMS så kan det vara problem att bli gravid eller klimakteriebesvär.

Hormonerna är nyckeln till vårt välbefinnande, de styr humöret, tankeförmågan, energinivån och lusten. Yogan vitaliserar och balanserar hormonsystemet och är dessutom stressreducerande.
Ren och skär livskraft och livsglädje!

Vi gör olika HormonyYoga pass med Ellen och Hanne som har kursen tillsammans och har
5 tillfällen vardera under hösten.

Du får tillgång till yogapasset via en länk till filmen efter varje yogaklass så att du kan träna hemma till nästa tillfälle.

Hanne Kinberg har utbildad sig inom pedagogik; psykologi; beteendevetenskap; socialt arbete och är därtill utbildad Mediyogaterapeut, yinyogalärare och även lymfmassör. I dag jobbar Hanne som förskollärare, yogalärare samt tar emot klienter för bland annat lymf-samt eteriska olja behandlingar.

 

Ellen Engvall är legitimerad sjuksköterska och barnmorska, yogaterapeut och lärare. Utbildad på Institutetet för Medicinskyoga i Stockholm av Göran Boll samt utbildad i hormonyoga av Dinah Rodrigues. Ellen är även GI-coach och reflexolog. Hon är grundare av konceptet HormonYoga och utbildar lärare i denna yogaform.

Välkommen att inspireras!

Detaljer

Datum:
september 24
Tid:
16:45 - 18:00
Pris:
1800kr
Evenemang Kategori:

Plats

YogaNu
Finntorpsvägen 5A
Nacka, 13146 Sverige
Telefon:
+46707288282
Webbplats:
www.hormonyyoga.org

Arrangör

Ellen Engvall
Telefon:
+46707288282
E-post:
ellen@hormonyyoga.org
Webbplats:
www.hormonyyoga.org

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Varma ord från Elever

Medicinsk yogalärarutbildning

HormonyYoga erbjuder marknadens ledande utbildningar inom hormonyoga och gravidyoga. Medicinsk yogalärarutbildning med fokus på kvinnohälsa och graviditet. Dessa yogalärarutbildningar är för dig som är yogalärare och vill jobba inom dessa områden. Efterfrågan på både hormonyoga och gravidyoga är stor, och kvinnohälsa är något som behöver prioriteras i samhället då stress, utbrändhet och den psykiska ohälsan ökar.

Du som vill jobba med detta kan komma på utbildning i Hormonyoga och gravidyoga. Yogalärarutbildningarna är framtagna av Ellen Engvall som är Barnmorska, Mediyogaterapeut och lärare.