Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Strålande Kvinna Hormonbalans

Du kan delta på plats eller på distans.

Vill du kunna påverka din hormonbalans?
Vill du hitta din egen inspiration och det som ger dig livslust?

De flesta kvinnor idag har känt av sina hormoner på ena eller andra sättet. Frågan är om du vet vilka olika symtom och besvär våra hormoner kan ge? Du kanske också vill ha mer kunskap om hur din kropp fungerar och hur just du kan skapa balans.

Hormonerna är nyckeln till vårt välbefinnande, de styr humöret, tankeförmågan, energinivån och lusten. Hormonerna spelar oss också ett spratt på olika sätt under livets olika faser, är det inte PMS så kan det vara problem att bli gravid, eller klimakteriebesvär.

Du får kost- och livsstilsråd för att skapa djupgående hormonbalans och kraftigt reducera stress. Denna kurs rekommenderas även vid ex minskad sexlust, sköldkörtelobalanser, utmattade binjurar eller andra hormonella obalanser. Kurserna är även för dig som vill hålla ditt hormonsystem ungt och vitalt.

Vi gör ett pass med HormonyYoga tekniker för att balansera och vitalisera kropp, hormoner, sinne och känslor. HormonyYoga är ett självläkningsverktyg som hjälper dig att minska stressen på alla plan och att nå balans på djupet. Yogan och andningen ger återhämtning och självkännedom så att du kan börja ta hand om dig själv och göra det du behöver för att må bra i ditt liv.

Denna halvdag är för dig som på allvar vill ta tag i och påverka ditt mående för att skapa vitalitet och ett liv med mer glädje, närvaro och balans. Du behöver inga förkunskaper och nya likväl vana yogis är välkomna.

I workshopen ingår också kursmaterial i form av ett kompendium digitalt. Workshopen filmas (endast läraren) och en länk till filmen skickas ut efteråt så att du kan träna hemma och se kursen igen närhelst du önskar under en hel månad efter kursen.

Kursinnehåll:
• HormonyYoga balans
• Hormonell obalans, vad är det?
• Kost för minskad stress och hormonbalans
• Livsstilsfrågor
• Vad du kan göra själv
Lärere: Ellen Engvall

Välkommen att inspireras!

Boka via kontaktformuläret med den gröna knappen.

Detaljer

Datum:
16 april, 2021
Tid:
13:00 - 16:00
Pris:
450kr – 550kr
Evenemang Kategori:

Plats

YogaNu och Distans
Finntorpsvägen 5A
Nacka, 13146 Sverige
Telefon:
+46707288282
Webbplats:
www.hormonyyoga.org

Arrangör

Ellen Engvall
Telefon:
+46707288282
E-post:
ellen@hormonyyoga.org
Webbplats:
www.hormonyyoga.org

Biljetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Strålande Kvinna Hormonbalans 16/4
550.00 kr
12 Tillgängliga
Strålande Kvinna Hormonbalans 16/4-distans
450.00 kr
Obegränsat

Varma ord från Elever

Medicinsk yogalärarutbildning

HormonyYoga erbjuder marknadens ledande utbildningar inom hormonyoga och gravidyoga. Medicinsk yogalärarutbildning med fokus på kvinnohälsa och graviditet. Dessa yogalärarutbildningar är för dig som är yogalärare och vill jobba inom dessa områden. Efterfrågan på både hormonyoga och gravidyoga är stor, och kvinnohälsa är något som behöver prioriteras i samhället då stress, utbrändhet och den psykiska ohälsan ökar.

Du som vill jobba med detta kan komma på utbildning i Hormonyoga och gravidyoga. Yogalärarutbildningarna är framtagna av Ellen Engvall som är Barnmorska, Mediyogaterapeut och lärare.