Prova Yoga online – gratis

Söker du efter träning online gratis och yogapass du kan göra hemma? Då finns här två smakprov på Ellens yoga övningar helt utan kostnad. Detta inom hennes expertområden gravidyoga tillika HormonyYoga.

HormonyYoga och gravidyoga är en meditativ yogaträning för både kropp och själ. Å ena sidan så hjälper Yogapassen dig att balansera både hormoner, sinne men också känslor. För den som gör de här övningarna, kan nämligen uppleva minskad stress men även en starkare kropp. Om du som gravid vill förbereda dig på bästa sätt för din kommande förlossning så är gravidyogan fantastiskt bra.

Onlineträning

Allt detta ingår

  • 7 hormonyYogapass MedicinskYoga
  • 3 gravidyogapass
  • 8 HormonyYogapass MediYoga stil
  • Djup balanserande andning
  • 10 träningspass med djupt balanserande andning och meditation
  • 2 träningspass med andning och uthållighetsträning
  • 1 yogapass för lymfflödet
  • Lymfmassage för egenvård
  • Grundteknikerna -instruktioner
  • Instruktioner om träningsupplägg
Läs mer

Medicinsk yoga hemma

Vill du träna Medicinsk yoga, baserad på övningar från kundaliniyoga och mediyoga, som kan genomföras antingen hemma eller vart du än befinner dig? Då är onlineträning ett bra alternativ, där du alltså med onlineträning kan öva där det passar dig och på den tid som fungerar bäst för dig.

Forskning visar att det är den dagliga träningen som ger djupgående effekt och skapar förändring. Sanningen är den att det faktiskt räcker med 10 minuters träning om dagen för att skapa balans och ökat välbefinnande över tid.

För dig som vill minska stress, skapa hormonbalans liksom känna dig både vital och levande, är Medicinsk yoga för kvinnor är det perfekta verktyget. 

Träna var du vill – yoga online

Medicinsk yoga, baserad på övningar från kundaliniyoga och mediyoga, MedicinskYoga för kvinnor, träning att genomföra hemma eller vart du än befinner dig. Öva där det passar dig och på den tid som fungerar bäst för dig. Forskning visar nämligen att det är den dagliga träningen som ger djupgående effekt och skapar förändring. Sanningen är den att det kort sagt faktiskt räcker med 10 minuters träning om dagen för att på så sätt skapa balans och ökat välbefinnande över tid. Mot bakgrund av det så är medicinsk yoga för kvinnor framförallt ett perfekt verktyg för dig som vill minska stress, skapa hormonbalans och känna dig både vital och levande.

Vad kostar det att träna yoga / yogaträning online?

Priset för online träningen är 89 kronor för en månad med lägre månadskostnad om du köper 3 eller 6 månader direkt. I paketet ingår både yoga pass, andningsövningar, meditationer, lymfyoga och lymfmassage. Instruktioner om grundtekniker och träningsupplägg finns också. Onlineyogan passar alltså både för den som vill lära sig yoga och för den mer erfarne yogin.

Yoga hemma och online

Med HormonyYoga kan du träna medicinsk yoga hemma, eller var annanstans du själv önskar. Kör ett avstressande pass hemma i sovrummet, vardagsrummet, eller kanske på en terrass någonstans vid Franska Rivieran? Medicinsk yoga är en etablerad yogaform som är både läkande för kropp, sinne och själ. Gå inåt, finn stillhet och kultivera hormonell balans. Öva dina favoritpass precis var du vill, när du vill, med HormonyYogas onlineplattform.