Bästa förlossnings förberedelsen

Graviditeten är en tid av stor förändring både fysiskt och psykiskt. Kroppen förändras mycket och magen växer. En del mår bättre än någonsin medan andra mår riktigt dåligt under stora delar av graviditeten.

Psykologiskt är graviditeten en tid för att gå in i sig själv och bearbeta sin egen relation till föräldrarna, kanske framförallt till mamma men även att förbereda sig för föräldraskapet och den förändring som sker i relation till eventuell partner. Att få sitt första barn räknas som en av livets största kriser. En omvälvande upplevelse på många plan. Livet blir aldrig som det en gång varit.

Att träna gravidyoga är ett utmärkt sätt att förbereda sig inför förslossningen och föräldraskapet, men även för och att må bra i denna stora omställning som sker under graviditeten. Denna yogaform jobbar både fysiskt, emotionellt och mental. Den fysiska delen av yogaövningarna gör kroppen smidig, uthållig och avslappnad. Rent emotionellt skapas lugn och ro samt tillit till den egna förmågan att klara av förlossningen, och eventuella rädslor tenderar att minska. Mentalt stärker det kvinnan att både bibehålla fokus och hitta rätt riktning men även att kultivera en bra attityd.

Onlineträning

Allt detta ingår

  • 8 hormonyYogapass
  • 3 gravidyogapass
  • Djup balanserande andning
  • 10 träningspass med djupt balanserande andning och meditation
  • 2 träningspass med andning och uthållighetsträning
  • instruktioner om grundteknikerna
  • instruktioner om träningsupplägg
  • Film om HormonyYoga
  • Film om gravidyoga
Läs mer

Unika videoklasser inom gravidyoga

Graviditeten, förlossningen och föräldraskapet är en unik, fantastisk och för många ansträngande tid. Gravidyogan hjälper dig att vara lugn, stark och förberedd i allt som är och som kommer. Satsa på att träna gravidyoga några gånger i veckan och träna andning varje dag så mår du bättre, förbereder dig och står stadigt när det behövs extra kraft.

Gravidyogakurser gynnar både mamman och barnet

En Gravidyoga kurs är det som alla gravida kvinnor behöver idag. Gravidyoga minskar stress och ökar välbefinnandet för både kvinnan och barnet under graviditeten.

En gravidyoga kurs är den bästa och mest naturliga förlossningsförberedelse du kan göra för dig och ditt barn. Det är även en förberedelse inför det kommande föräldraskapet, med allt vad det innebär. I slutändan skapar en lugn och balanserad mamma trygghet och en bra start för den nya människan.