Balans på alla plan

Hormonbalans är en önskan som står högt upp på många kvinnors lista. Hormonerna är de som styr en rad olika processer i kroppen, humöret, tankeförmågan, energinivån och lusten. Det är lätt hänt att hormonsystemet kommer ur balans och stress är den i särklass största orsaken till att kvinnor inte mår bra idag. Stresshormonerna som binjurarna producerar skapar på sikt obalans i hela hormonsystemet och ställer till det både fysiskt, känslomässigt och mentalt. Kvinnans hormoner svänger dessutom naturligt under hela livet.

I puberteten sker rejäla svängningar när de kvinnliga hormonerna börjar produceras, och i klimakteriet händer samma sak när nivån på de kvinnliga hormonerna istället sjunker. Däremellan finns de månatliga cyklerna med allt vad de innebär, vilket för många resulterar i exempelvis PMS, endometrios, infertilitet och PCOS. Även graviditet och barnafödande har en stor inverkan på hormonerna och måendet.

Att finna hormonbalans innefattar allt ifrån att minska stress, skapa återhämtning, äta rätt och leva på bästa möjliga sätt som man själv önskar. Hormonbalans är kort sagt en gyllene nyckel till balans på alla plan i livet.

Onlineträning

Allt detta ingår

  • 8 hormonyYogapass
  • 3 gravidyogapass
  • Djup balanserande andning
  • 10 träningspass med djupt balanserande andning och meditation
  • 2 träningspass med andning och uthållighetsträning
  • instruktioner om grundteknikerna
  • instruktioner om träningsupplägg
  • Film om HormonyYoga
  • Film om gravidyoga
Läs mer

Unika videoklasser inom Hormonbalans

De flesta kvinnor idag känner av sina hormoner på ena eller andra sättet. Därför står hormonbalans högt upp på många kvinnors önskelista. Hormonerna är de som styr en rad olika processer i kroppen, humöret, tankeförmågan, energinivån och lusten. Du kan hjälpa kroppen att komma i balans och på så sätt på själv påverka ditt mående

Yoga för hormonsystemet

Med HormonYyoga tränar du hormonbalans yoga för att må bra i både kroppen, sinnet och känslorna. Hormonyoga, yoga för hormonbalans är det självklara verktyget för alla kvinnor i alla åldrar.

Alla kan träna hormonyoga som är en mjuk och meditativ Body-Mind träning. Du får lära dig MedicinskYoga för kvinnor, kost och livsstil för ökad livsglädje och vitalitet. Detta är yogan som ger möjlighet till hormonbalans och ökad livsglädje.