Tillbaka till rötterna med större självkänsla, lugn och ro

Tillbaka till rötterna med större självkänsla, lugn och ro

Nena har precis gått klart HormonyYoga Lärarutbildning och känner redan av fina effekter efter de här månaderna. Nu planerar hon att flytta tillbaka till sina rötter i Grekland för att undervisa och sprida kunskap inom HormonyYoga, hormon- och livsstilscoaching.

– Utbildningen har levt upp till alla förväntningar och mer än det. Jag upplever ett helt annat lugn, fokus och känner mig tryggare i mig själv.

Nena har en examen i beteendevetenskap och har jobbat med människor sedan hon tog sin examen -98. Sedan dess har hon haft olika roller inom området och bland annat arbetat som pedagog både i Sverige och utomlands. Kärnan i hennes arbete har varit att stötta individer att komma vidare i sina processer. 2006 kom hon i kontakt med yoga, då var hon mer intresserad av den fysiska formen av yoga, senare kom intresset att växa för den meditativa formen av yoga.

Jag upplevde ett större behov av lugn, återhämtning och stressreducering och då passade inte den fysiska yogan lika bra.

Helt såld på konceptet och upplägget

Genom åren har Nena tampats med utmaningar kring stress och stor hjärndimma som även varit kopplad till klimakteriet. Det var grunden till att hon sökte sig till utbildningen inom HormonyYoga.

Jag sökte på hormonyoga och hormonrådgivning på nätet och då kom den här utbildningen upp. Jag blev helt såld på konceptet, innehållet och upplägget.


För kvinnor som vill få ett bättre mående

Det är en komplett utbildning som tar upp många viktiga aspekter som är viktiga i livet, till exempel bättre självkännedom och vikten av att lyssna inåt. En utbildning som Nena rekommenderar alla kvinnor som vill lära känna sig själva och få ett bättre mående. Hon berättar även att en förbättrad relationen till sig själv ofta leder till förbättrade relationen till andra. Själv har hon upplevt fina effekter under utbildningen.

Upplägget i utbildningen som även inneburit att vi själva ska träna den här formen av yoga och djupt balanserande andning har hjälpt mig att få en bättre hormonell balans i den klimakterieresa som jag själv går igenom. Jag känner mig lugnare, mer fokuserad och klar i huvudet.

Att det även ingår att undervisa är något som hon tycker har varit jättebra. Lusten att undervisa har stärkts och hon har fått en helt annan självkänsla på yogamattan när hon undervisar och det är något hon tänkt fortsätta med. Planen är att flytta tillbaka till Grekland där hon tidigare bott för att undervisa och sprida kunskap inom HormonyYoga, hormon- och livsstilscoaching, både på plats och att bygga verksamheten online.

Kort fakta:

Namn: Nena Giannakidou
Ålder: 54
Bosatt: I Malmö

Det gör jag helst en ledig dag: Går på Kallis, umgås med de som står mig nära, vänner och familj. Lär mig gärna nya saker. Ibland så lite som möjligt för att få återhämtning.

Instagram: chrysalis_kvinnohalsa

Hemsida: www.chrysalis1.com

Facebook: Nena Giannakidou


Här kan du läsa mer om aktuella utbildningar